Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness

Overnachting boeken bij Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness en boek direct.

Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness verblijft. Op de website van Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Nieuwe Doelen is een gezellig familiehotel gelegen op een mooie locatie in Middelburg. Het hotel heeft 34 moderne kamers met uitzicht op de stad, de tuin of het kanaal. De kamers beschikken over een eigen badkamer en sommige hebben een balkon. Het hotel heeft ook een luxe privé wellnessruimte en een kelder voor feestelijke gelegenheden. De bar is populair bij lokale en internationale gasten en biedt een ruime keuze aan bieren en cocktails. Het terras en de tuin zijn het hele jaar geopend. Voor fietsers is er een afgesloten fietsenstalling en er is parkeergelegenheid tegenover het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Nieuwe+Doelen-+Priv%C3%A9+Wellness/@51.4965382,3.617703,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c490dea3dead25:0x2dbf673beefc26a4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4965382!4d3.617703!16s%2Fg%2F1tdb802c?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl