Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection

Overnachting boeken bij Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection en boek direct.

Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection is een Hotel in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection verblijft. Op de website van Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Timmerfabriek is een 4-sterren hotel met Gastrobar dat is gevestigd in een Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914. Het hotel heeft 68 luxe kamers en suites, een restaurant, bar en terras. De industriële sfeer en gastronomische setting zorgen voor een bijzondere ervaring. De verschillende kamertypes variëren in grootte en faciliteiten, zoals een royaal boxspringbed, luxe badkamer en een binnen dakterras met uitzicht op de lobby. Gastrobar de Timmerfabriek is dé locatie in Vlissingen voor culinaire verwennerij. Het hotel biedt gratis faciliteiten tijdens het verblijf en is perfect gelegen in de historische havenstad Vlissingen. Er zijn ook mogelijkheden om te trouwen met uitzicht op de haven. De accommodatie heeft positieve reviews ontvangen, waarin de mooie locatie, verzorgde kamers en lekker ontbijt worden geprezen. Bezoekers kunnen de schoonheid en sfeer van het hotel bewonderen en kunnen contact opnemen voor meer informatie of om op de hoogte te blijven van accommodaties en acties via de nieuwsbrief.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Timmerfabriek+%7C+Kloeg+Collection/@51.4462735,3.5826816,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c499f0c9da681d:0xa8186e6f636bd32f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4462735!4d3.5826816!16s%2Fg%2F11q3ch1lhl?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel de Timmerfabriek | Kloeg Collection

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl