Hotel HEGRA by Stanley Collection

Overnachting boeken bij Hotel HEGRA by Stanley Collection? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel HEGRA by Stanley Collection en boek direct.

Hotel HEGRA by Stanley Collection in Amsterdam

Hotel HEGRA by Stanley Collection is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel HEGRA by Stanley Collection verblijft. Op de website van Hotel HEGRA by Stanley Collection vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hotel Hegra by Stanley Collection Amsterdam is gelegen in het hart van het Amsterdamse stadscentrum, langs de Herengracht, op enkele stappen van de Singelgrachten, op 5 minuten lopen van de Dam en op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Het hotel is onlangs gerenoveerd en biedt comfortabele kamers met gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Er is ook een gezellige lounge die dagelijks geopend is. Het hotel is gevestigd in een authentiek 17e-eeuws koopmanshuis in de bekende winkelstraten van Amsterdam. De locatie is ideaal om de prachtige sfeer van de Amsterdamse grachten te verkennen. Het hotel biedt verschillende categorieën kamers, waaronder enkele met uitzicht op de gracht.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel HEGRA by Stanley Collection, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel HEGRA by Stanley Collection? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+HEGRA+by+Stanley+Collection/@52.371418,4.887408,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c3ecf5e2cf:0xfeecb9ebbfeada65!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.371418!4d4.887408!16s%2Fg%2F1tmbv9qy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel HEGRA by Stanley Collection

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl