Spinoza Suites

Overnachting boeken bij Spinoza Suites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Spinoza Suites en boek direct.

Spinoza Suites in Amsterdam

Spinoza Suites is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Spinoza Suites verblijft. Op de website van Spinoza Suites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Spinoza Suites is een accommodatie gevestigd in een prachtig 19e-eeuws herenhuis aan de Singelgracht in Amsterdam. Het is gelegen in een rustige straat met een klein park aan het water, een verborgen oase van rust in het centrum van de stad. De twee suites bieden een individueel design en persoonlijke benadering zoals bij een B&B, terwijl gasten optioneel gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het naastgelegen 5-sterren Hyatt Regency Hotel, zoals ontbijt, de fitnessruimte en de spa. Het retro design met natuurlijke materialen zoals houten visgraatvloeren en groen marmeren badkamers in combinatie met hoogwaardige merken zoals Auping, Flos en Marie-Stella-Maris, maken uw verblijf in de suites een onvergetelijke luxe ervaring in het hart van Amsterdam. Spinoza Suites ligt op 5 minuten loopafstand van metrohalte Weesperplein, waar metro 51, 53 en 54 stoppen. Parkeren is mogelijk op straat voor de deur of in de dichtstbijzijnde parkeergarage Q-Park Centrum Oost, op 8 minuten loopafstand. Er kan een luchthavenshuttle van Spinoza Suites naar de luchthaven worden georganiseerd tegen een vaste prijs van 45 euro. Het is een kleine accommodatie met slechts twee design suites: de Garden Suite en de Canal Suite. Er is een lijst met geweldige ontbijtplekken die allemaal heel dicht bij de suites liggen. Er is ook een samenwerking met het naastgelegen Hyatt Regency Hotel waar gasten tegen een toes.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Spinoza Suites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Spinoza Suites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Spinoza+Suites/@52.361252,4.9109599,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60907aa80df71:0xbb355002caa91d1a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.361252!4d4.9109599!16s%2Fg%2F11h02cdrp1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Spinoza Suites

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl