Sir Albert Hotel

Overnachting boeken bij Sir Albert Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Sir Albert Hotel en boek direct.

Sir Albert Hotel in Amsterdam

Sir Albert Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Sir Albert Hotel verblijft. Op de website van Sir Albert Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het hart van de wijk De Pijp in Amsterdam, op loopafstand van Museumplein en vlakbij de beroemde Albert Cuypmarkt, is Sir Albert een verfijnde bestemming voor cultuurliefhebbers. De kamers in Sir Albert combineren historische details met een strakke, moderne stijl en hebben hoge plafonds en grote ramen. Het hotel beschikt ook over openbare ruimtes zoals The Study, waar gasten kunnen ontspannen bij de open haard, en een fitnessruimte met cardio-apparaten en gewichten. Op culinair gebied biedt IZAKAYA Asian Kitchen & Bar extravagante Japanse gerechten met een Zuid-Amerikaanse twist en hoogwaardige cocktails. Gasten kunnen ook een bijdrage leveren aan de Plastic Whale Foundation, een lokale partnerorganisatie die streeft naar plasticvrije waterwegen in Nederland, door €1 te doneren bij het inchecken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Sir Albert Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Sir Albert Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Sir+Albert+Hotel/@52.354481,4.8873696,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609f238b70cf1:0xe7f1600e72b61592!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.354481!4d4.8873696!16s%2Fg%2F1hm5_nwwv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Sir Albert Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl