Hotel Not Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Hotel Not Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Not Hotel Amsterdam en boek direct.

Hotel Not Hotel Amsterdam in Amsterdam

Hotel Not Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Not Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Hotel Not Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Not Hotel is een unieke accommodatie in zowel Amsterdam als Rotterdam. Het is niet alleen een hotel en geen museum, maar eigenlijk allebei. Elke kamer is een kunstwerk gemaakt door leden van de kunstenaarsfamilie van het hotel. De lobby, lounge en andere ruimtes zijn gevuld met kunst, sfeer en eigenzinnige elementen. Het personeel kan je helpen bij het ontdekken van minder bekende plekken en evenementen in de stad. Na een dag verkennen kun je genieten van een heerlijke cocktail met huisgemaakte infusies en authentieke delicatessen uit Thailand in Amsterdam of uit Mexico in Rotterdam. Het contactadres en de gegevens van de bars en restaurants in beide steden zijn ook vermeld. Het hotel is auteursrechtelijk beschermd en er gelden algemene voorwaarden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Not Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Not Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Not+Hotel+Amsterdam/@52.3663075,4.8600542,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e20c8dd24db9:0x403810ae0c78b95c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3663075!4d4.8600542!16s%2Fg%2F1pv5xmg_y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Not Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl