Nadia Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Nadia Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Nadia Hotel Amsterdam en boek direct.

Nadia Hotel Amsterdam in Amsterdam

Nadia Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Nadia Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Nadia Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Nadia Hotel, gelegen tussen het Koninklijk Paleis op de Dam en de Westerkerk, biedt privékamers met uitzicht op de omgeving. De compacte kamers zijn bereikbaar via steile trappen en zijn voorzien van een klassiek design en meubilair. Ze hebben een televisie, een minibar, een kluisje en een bureau. Het hotel biedt een shuttleservice naar Amsterdam Schiphol Airport en heeft ook een wasservice, ticket- en tourbalie en verschillende verkoopautomaten. De tramhalte Westermarkt ligt op 2 minuten loopafstand en biedt verbindingen naar Amsterdam Centraal Station en alle belangrijke toeristische bezienswaardigheden. Het hotel is ook omgeven door veel restaurants, bars en clubs.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Nadia Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Nadia Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Nadia+Hotel+Amsterdam/@52.3701723,4.8886417,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c10bc56c67:0xcc97e4c8e73a506b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3701723!4d4.8886417!16s%2Fg%2F11hzrr8q8h?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Nadia Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl