Hotel Asterisk

Overnachting boeken bij Hotel Asterisk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Asterisk en boek direct.

Hotel Asterisk in Amsterdam

Hotel Asterisk is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Asterisk verblijft. Op de website van Hotel Asterisk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Asterisk is een boutique hotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gelegen in een rustige straat uit de 19e eeuw en biedt een gunstige locatie op loopafstand van de tramhalte Weteringcircuit. Toeristische attracties zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en de Dam zijn slechts enkele minuten verwijderd. Het hotel heeft een warme en huiselijke sfeer en het personeel is enthousiast en professioneel. Gasten ontvangen voor hun verblijf toeristische en praktische informatie en kunnen altijd terecht voor tips en advies. Het hotel streeft ernaar om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken en staat altijd open voor feedback en suggesties.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Asterisk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Asterisk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Asterisk/@52.358805,4.893937,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60993286ee349:0x2ac43454ab2f4a11!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.358805!4d4.893937!16s%2Fg%2F1tlmmj8b?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Asterisk

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl