Hotel-restaurant Hector Zierikzee

Overnachting boeken bij Hotel-restaurant Hector Zierikzee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel-restaurant Hector Zierikzee en boek direct.

Hotel-restaurant Hector Zierikzee is een Restaurant in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij Hotel-restaurant Hector Zierikzee verblijft. Op de website van Hotel-restaurant Hector Zierikzee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hector is een restaurant en hotel gelegen in Zierikzee. Het restaurant biedt pure vis-, vlees- en vegetarische gerechten, evenals zoete lekkernijen en borrelmomenten. De focus ligt op eerlijke gerechten met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. Het hotel heeft sfeervolle kamers met historische elementen en moderne stijl, voorzien van comfort en airconditioning. Daarnaast werkt Hector samen met een fietsverhuurbedrijf om gasten de mogelijkheid te bieden om het prachtige eiland Schouwen-Duiveland te verkennen. Hector hecht veel waarde aan gastvrijheid en biedt verschillende faciliteiten, zoals inloopdouches en een ruim terras. Op de website van Hector is er ook informatie te vinden over evenementen, vacatures en contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel-restaurant Hector Zierikzee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel-restaurant Hector Zierikzee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel-restaurant+Hector+Zierikzee/@51.6498532,3.9218295,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f52f77a1465b:0xb3e44ea66ea11511!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6498532!4d3.9218295!16s%2Fg%2F11h0t46l5s?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel-restaurant Hector Zierikzee

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl