Flaauwershof

Overnachting boeken bij Flaauwershof? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Flaauwershof en boek direct.

Flaauwershof in Zierikzee

Flaauwershof is een Pension in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij Flaauwershof verblijft. Op de website van Flaauwershof vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Pension. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Vakantieboerderij Flaauwershof is gelegen in het beschermd natuurgebied 'Tureluur' en biedt voldoende vermaak en avontuur voor iedereen. De locatie is ideaal om de deuren van de vakantieboerderij te openen. De accommodatie is toegankelijk voor minstens 22 personen, waardoor je met de hele familie of vriendengroep kunt genieten van al het moois in de omgeving. Op de boerderij zijn er faciliteiten zoals gratis WiFi, een hofje om van de zon te genieten en een natuurbad. De omgeving biedt diverse mogelijkheden, zoals het verkennen van het natuurgebied Plan Tureluur, een bezoek aan de stad Zierikzee met zijn historische gebouwen en winkelstraatjes, een oester safari op de Oosterschelde en duiken in de Zeeuwse wateren. Daarnaast zijn er ook schone stranden in de buurt waar je kunt wandelen, kiten of ontspannen. Gasten hebben positieve ervaringen met de accommodatie en de gastvrijheid van de eigenaren. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Vakantieboerderij Flaauwershof.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Flaauwershof, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Flaauwershof? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Flaauwershof/@51.6677536,3.8781709,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45f87f6b3ba21:0x1c0bdf0ff9377c40!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6677536!4d3.8781709!16s%2Fg%2F11fsmvsnwg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Zierikzee
  2. Flaauwershof

Meer in Zierikzee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl