Pension B&B KlaasVaak

Overnachting boeken bij Pension B&B KlaasVaak? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Pension B&B KlaasVaak en boek direct.

Pension B&B KlaasVaak is een Bed & Breakfast in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij Pension B&B KlaasVaak verblijft. Op de website van Pension B&B KlaasVaak vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

KlaasVaak is een gezellige monumentale B&B in Zierikzee, gelegen in het pittoreske centrum van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. De B&B bevindt zich in een Rijksmonument aan de Nieuwe Bogerdstraat, een straat met unieke gevels en een nostalgische sfeer. In de omgeving zijn er verschillende winkels en restaurants te vinden. Het ontbijt wordt geserveerd in een speciale ontbijtruimte met veel natuurlijk licht. De hele B&B is rookvrij. Er zijn reviews en een menu beschikbaar op de website van de B&B. Daarnaast is er de mogelijkheid om direct te boeken of contact op te nemen via e-mail. De website maakt gebruik van cookies, waar men na akkoord mee instemt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Pension B&B KlaasVaak, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Pension B&B KlaasVaak? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Pension+B%26B+KlaasVaak/@51.648228,3.920196,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f562eb0901d7:0x16d6fb60ba295c96!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.648228!4d3.920196!16s%2Fg%2F1tf3n2jj?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Pension B&B KlaasVaak

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl