Hotel Zilt Vlissingen ***

Overnachting boeken bij Hotel Zilt Vlissingen ***? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Zilt Vlissingen *** en boek direct.

Hotel Zilt Vlissingen *** is een Hotel in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij Hotel Zilt Vlissingen *** verblijft. Op de website van Hotel Zilt Vlissingen *** vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Zilt is een drie sterren hotel gelegen in Vlissingen, Zeeland. Het hotel biedt diverse kamertypes, waaronder comfort, deluxe en romantische kamers, evenals suites met eigen kookfaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, douche en gratis WiFi. Het ontbijt is inbegrepen en wordt geserveerd in de gewelvenkelder. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum, het strand en bezienswaardigheden zoals het MuZeeum en het Zeeuws Museum. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via telefoon of e-mail, en het hotel is ook te volgen op Instagram.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Zilt Vlissingen ***, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Zilt Vlissingen ***? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Zilt+Vlissingen+***/@51.4419067,3.5764984,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c499ed7493f62f:0xee1784000bfcfec0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4419067!4d3.5764984!16s%2Fg%2F1tfj_0sg?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Zilt Vlissingen ***

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl