Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis

Overnachting boeken bij Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis en boek direct.

Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis in Zoutelande

Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis is een Hotel in Zoutelande. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zoutelande terwijl je bij Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis verblijft. Op de website van Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Streefkerkse Huis is een hotel-restaurant met een unieke locatie. Het restaurant biedt een bijzondere eetervaring en gasten kunnen hun keuze maken uit het menu in de ontvangstkamer bij de open haard. Daarnaast is er een virtual tour beschikbaar om de sfeer van het restaurant en hotel te proeven. Het hotel beschikt over zes ruime kamers voor twee tot zes personen, elk met een eigen douche en toilet. De kamers hebben elk iets bijzonders, zoals een terras. Er zijn positieve reviews en awards voor zowel het hotel als het restaurant.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel-Restaurant+'t+Streefkerkse+Huis/@51.497961,3.493958,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bd7db2b01bb3:0xc4df42aa62e9ff1d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.497961!4d3.493958!16s%2Fg%2F1tj4g6w9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zoutelande? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zoutelande pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Zoutelande
  2. Hotel-Restaurant 't Streefkerkse Huis

Meer in Zoutelande

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl