Hotel The Neighbour's Magnolia

Overnachting boeken bij Hotel The Neighbour's Magnolia? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel The Neighbour's Magnolia en boek direct.

Hotel The Neighbour's Magnolia in Amsterdam

Hotel The Neighbour's Magnolia is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel The Neighbour's Magnolia verblijft. Op de website van Hotel The Neighbour's Magnolia vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Neighbours Magnolia is een particulier B&B hotel gelegen in het Fashion & Museum district van Amsterdam. Het hotel biedt een unieke ervaring aan gasten en heeft diverse kameropties, zoals standaard single kamers, double & twin kamers en triple kamers. Het hotel heeft een gunstige locatie in de buurt van culturele hoogtepunten van de stad, zoals musea, muziekpodia, winkels en restaurants. Daarnaast zijn de superior en deluxe kamers voorzien van comfortabele COCO-MAT bedden, matrassen en kussens gemaakt van natuurlijke materialen. Gasten kunnen direct boeken via de website en contact opnemen met het hotel voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel The Neighbour's Magnolia, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel The Neighbour's Magnolia? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3554459,4.8691676,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609e53d2905b7:0xfe9b91e9c56f91ec?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel The Neighbour's Magnolia

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl