Sir Adam Hotel

Overnachting boeken bij Sir Adam Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Sir Adam Hotel en boek direct.

Sir Adam Hotel in Amsterdam

Sir Adam Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Sir Adam Hotel verblijft. Op de website van Sir Adam Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Sir Adam is een hotel gevestigd in de A'DAM Tower in Amsterdam Noord. Het hotel heeft een geweldige locatie, vlak achter het Centraal Station en met uitzicht op de IJ-rivier. De kamers zijn ontworpen met meer dan alleen een goede nachtrust in gedachten, met luxe beddengoed en kussens van de Sir kussenservice. Het hotel biedt ook diverse openbare ruimtes, zoals The Hub, waar bezoekers kunnen genieten van gesprekken, bier en muziek, en The Gym, waar gasten kunnen trainen met cardioapparatuur en gewichten. Verder is er een muziekbibliotheek waar bezoekers kunnen genieten van vinylplaten. Voor eten en drinken kunnen gasten terecht bij THE BUTCHER Social Club. Het hotel heeft ook vergader- en evenementenruimtes met prachtig uitzicht en moderne faciliteiten. Daarnaast steunt het hotel het A'DAM Music School-project via het Sir Cares-programma.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Sir Adam Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Sir Adam Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Sir+Adam+Hotel/@52.3838622,4.9020945,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609b46972436f:0xc000be983e2fb68f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3838622!4d4.9020945!16s%2Fg%2F11bzrptg28?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Sir Adam Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl