Canal House Inn

Overnachting boeken bij Canal House Inn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Canal House Inn en boek direct.

Canal House Inn in Amsterdam

Canal House Inn is een Pension in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Canal House Inn verblijft. Op de website van Canal House Inn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Pension. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Canal House Inn is gevestigd in een traditioneel herenhuis in Amsterdam en biedt moderne kamers met een flatscreen-tv en gratis WiFi. Het hotel ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en diverse restaurants zijn te voet bereikbaar. Let op, het hotel serveert geen ontbijt. Alle kamers hebben een privébadkamer en zijn voorzien van een Nespresso-apparaat, een flatscreen-tv en een koelkast. Het Rembrandtplein en het Waterlooplein liggen op loopafstand en de treinen vanaf het Centraal Station rijden in 20 minuten naar de luchthaven Schiphol. Het hotel accepteert geen vrijgezellenfeesten en soortgelijke evenementen. Airconditioning is niet aanwezig, alleen een ventilator.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Canal House Inn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Canal House Inn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3706421,4.9115144,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609a3775ea417:0xf26e3f88bf4bea4d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Canal House Inn

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl