Hotel Victorie

Overnachting boeken bij Hotel Victorie? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Victorie en boek direct.

Hotel Victorie in Amsterdam

Hotel Victorie is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Victorie verblijft. Op de website van Hotel Victorie vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom op de officiële homepage van Hotel Victorie in Amsterdam. Op onze website kunt u alle menu's verkennen, die u een goede indruk zullen geven van ons hotel en onze diensten. Als u vragen heeft, neem dan op elk moment contact met ons op via +0031 (0)20 305 7570. Houd er rekening mee dat directe boekers die boeken via ons eigen boekingssysteem op onze website een extra korting krijgen. Dit is een goede start om Hotel Victorie te kiezen voor uw verblijf in Amsterdam. Hotel Victorie is een door een familie beheerd designhotel met 3 sterren, gelegen dicht bij het internationale beursgebouw, De Rai (800m) en de vele musea van Amsterdam. Hotel Victorie bevindt zich in de wijk De Pijp, een gezellige buurt met veel markten, winkels en gezellige restaurants. Het museumkwartier ligt op 2 km van het hotel. Over het algemeen is ons hotel een perfecte uitvalsbasis voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegasten. Wij bieden gratis Wi-Fi aan onze gasten, zodat ze hun kostbare momenten in Amsterdam kunnen delen. We serveren ook elke ochtend een gevarieerd ontbijt om uw dag goed te beginnen. De hotelkamers zijn voorzien van felle kleuren en modern meubilair. Elke kamer heeft een eigen badkamer met gratis zeep en douchegel. Overdag kunt u ontspannen in onze stijlvolle lobby voor de receptie. In de buurt van het hotel vindt u diverse cafés en restaurants. Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Victorie, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Victorie? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Victorie/@52.3468444,4.9028639,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6098869abddc9:0x9b83f780ae7562c9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3468444!4d4.9028639!16s%2Fg%2F113hzrb_l?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Victorie

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl