Mauro Mansion

Overnachting boeken bij Mauro Mansion? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Mauro Mansion en boek direct.

Mauro Mansion in Amsterdam

Mauro Mansion is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Mauro Mansion verblijft. Op de website van Mauro Mansion vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Mauro Mansion is een boetiekhotel gevestigd in een 16e-eeuws grachtenpand in Amsterdam, op 5 minuten lopen van het centraal station. Het hotel biedt uniek ingerichte kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. De Dam en het Koninklijk Paleis liggen op 10 minuten loopafstand. Vanwege het coronavirus worden er extra veiligheids- en sanitaire maatregelen genomen in de accommodatie en sommige diensten en voorzieningen zijn mogelijk beperkt beschikbaar. Gasten hebben de mogelijkheid om op elk moment terug te keren naar het hotel, omdat ze een eigen sleutel krijgen om de voordeur te openen. Het hotel biedt geen balkons en er zijn steile trappen in het gebouw. Er is geen wasservice, maar er is een wasserette in de buurt. Elke kamer is voorzien van een haardroger.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Mauro Mansion, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Mauro Mansion? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Mauro+Mansion/@52.3759178,4.9017896,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609b9eda94c4d:0xcc703ecf4c9bb550!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3759178!4d4.9017896!16s%2Fg%2F1trpp_73?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Mauro Mansion

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl