Hotel Notting Hill Amsterdam

Overnachting boeken bij Hotel Notting Hill Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Notting Hill Amsterdam en boek direct.

Hotel Notting Hill Amsterdam in Amsterdam

Hotel Notting Hill Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Notting Hill Amsterdam verblijft. Op de website van Hotel Notting Hill Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Notting Hill is een 4-sterren boetiekdesignhotel gelegen in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Heineken Experience en het stadscentrum. Het hotel biedt gratis high-speed WiFi en een ontbijtbuffet. Het heeft een moderne en gezellige restaurant waar gasten kunnen genieten van een gevarieerd ontbijt met verschillende soorten brood, eieren, beleg, zoetigheden en natuurlijk kazen. Na een dag in Amsterdam kunnen gasten ontspannen in de bar van het hotel met een kopje koffie, thee, een Heineken of ander bier, een glas wijn of een frisdrank. Het hotel heeft ook een fitnessruimte met cardio- en oefenapparatuur. Hotel Notting Hill is een cashless hotel en biedt extra voordelen aan gasten die rechtstreeks via de website boeken. Het hotel biedt ook verschillende diensten en praktische informatie aan gasten. Het adres van Hotel Notting Hill is Westeinde 26, 1017 ZP in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Notting Hill Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Notting Hill Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3583679,4.898828,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609922d8642b1:0x11173a3a612d7426?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Notting Hill Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl