La Paulowna Boutique Hotel

Overnachting boeken bij La Paulowna Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van La Paulowna Boutique Hotel en boek direct.

La Paulowna Boutique Hotel in Den Haag

La Paulowna Boutique Hotel is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij La Paulowna Boutique Hotel verblijft. Op de website van La Paulowna Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

La Paulowna is een duurzaam hotel dat het Green Key certificaat heeft behaald. Het hotel voldoet aan strenge milieu-eisen en blijft streven naar meer mogelijkheden om betere resultaten te behalen. Gastvrijheid en comfort zijn belangrijk, dus er wordt zuinig omgegaan met water maar gasten kunnen nog steeds genieten van een warme douche of bubbelbad. Daarnaast serveert het hotel smaakvolle Fairtrade koffie. La Paulowna boutique hotel is geopend in 2015 en heeft 9 luxe uniek ingerichte suites. Het hotel is gelegen in het hippe Zeeheldenkwartier, een perfecte locatie tussen het strand en de stad Den Haag. Het hotel werkt samen met Restobar Bayonne waar Frans en Spaans Baskisch eten wordt geserveerd. Het ontbijt, lunch en diner kunnen genuttigd worden op het zonnige terras of in het restaurant. Het hotel biedt ook fietsen aan om Den Haag te verkennen, reserveren is gewenst. Daarnaast is er een Staycation arrangement beschikbaar waarbij gasten kunnen genieten van een verblijf inclusief een 3-gangen diner. Het hotel zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van La Paulowna Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij La Paulowna Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/La+Paulowna+Boutique+Hotel/@52.0847214,4.2993345,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b733a4afd607:0xc2b984509918d927!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0847214!4d4.2993345!16s%2Fg%2F11b7vzwlxb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. La Paulowna Boutique Hotel

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl