Leonardo Hotel Breda City Center

Overnachting boeken bij Leonardo Hotel Breda City Center? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Leonardo Hotel Breda City Center en boek direct.

Leonardo Hotel Breda City Center in Breda

Leonardo Hotel Breda City Center is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Leonardo Hotel Breda City Center verblijft. Op de website van Leonardo Hotel Breda City Center vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Leonardo Hotel Breda City Center is gevestigd in een charmant gebouw dat vroeger het postkantoor was. Het hotel biedt een warme en gastvrije sfeer met een moderne inrichting. Het hotel ligt naast het centraal station van Breda en heeft een eigen parkeerplaats. Het hotel heeft 88 kamers, variërend van eenpersoonskamers tot familiekamers, met comfortabele voorzieningen zoals zachte bedden en een bureau. Het hotel biedt geen stay-over schoonmaakservice aan, tenzij de gast hierom vraagt. Het restaurant serveert een ontbijtbuffet en seizoensgebonden gerechten gedurende de hele dag. Er is ook een bar waar gasten kunnen genieten van koffie, thee, bier en cocktails. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 12 multifunctionele ruimtes beschikbaar. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en kortingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Leonardo Hotel Breda City Center, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Leonardo Hotel Breda City Center? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Leonardo+Hotel+Breda+City+Center/@51.5948041,4.7777366,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c69f84f2ce6851:0xe46844aca58974af!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5948041!4d4.7777366!16s%2Fg%2F1tg4w1f2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Leonardo Hotel Breda City Center

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl