Hotel Mastbosch Breda

Overnachting boeken bij Hotel Mastbosch Breda? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Mastbosch Breda en boek direct.

Hotel Mastbosch Breda in Breda

Hotel Mastbosch Breda is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Hotel Mastbosch Breda verblijft. Op de website van Hotel Mastbosch Breda vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over overnachten in Breda, specifiek in Hotel Mastbosch Breda. Het hotel is een viersterrenhotel gelegen aan de rand van het Mastbos en dicht bij het historische stadscentrum van Breda. Het hotel heeft 47 klassiek ingerichte kamers en suites, waarvan de meeste uitzicht bieden op het Mastbos. Het hotel beschikt over verschillende arrangementen, zoals een fietsarrangement en culinaire arrangementen. Daarnaast biedt het hotel vergaderzalen en faciliteiten voor feesten en bruiloften. Het Grand Café Heeren van Oranje is een restaurant in het hotel waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner. Het personeel van het hotel staat klaar om gasten te helpen en informatie te geven over de omgeving en de stad Breda.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Mastbosch Breda, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Mastbosch Breda? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Mastbosch+Breda/@51.5647961,4.7721502,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a049cfbbd365:0xa7032a58d7b8d950!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5647961!4d4.7721502!16s%2Fg%2F1wrgjct7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Hotel Mastbosch Breda

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl