Linden Hotel

Overnachting boeken bij Linden Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Linden Hotel en boek direct.

Linden Hotel in Amsterdam

Linden Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Linden Hotel verblijft. Op de website van Linden Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom in onze geweldige stad, waar alles klein is: kleine cafés, kleine winkels, kleine restaurants en kleine tuinen. Overal waar je gaat, voel je de gezelligheid van klein. Kijk! Klein wonen op woonboten in volgepakte grachten. Ssst! Kleine eendjes die achter hun trotse ouders aan peddelen. Kleine auto's die worden geparkeerd op kleine parkeerplaatsen. Zelfs ons hotel is gevestigd in een klein gebouw in de vorm van een strijkijzer. Gelukkig konden we onze buurman erbij betrekken, dus er is genoeg ruimte voor comfortabele kamers. Mogen we een suggestie doen? Plan een zaterdag tijdens uw verblijf, zodat u de grote lokale markt kunt bezoeken die hier al meer dan een eeuw is. Precies hier, voor onze kleine deur. Linden Hotel. Een traktatie in klein wonen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Linden Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Linden Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Linden+Hotel/@52.3794355,4.8805143,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609d05e673fb5:0x51d9f666ca860b6e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3794355!4d4.8805143!16s%2Fg%2F1tdwd3_r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Linden Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl