Logement 't Oude Bierhuys

Overnachting boeken bij Logement 't Oude Bierhuys? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Logement 't Oude Bierhuys en boek direct.

Logement 't Oude Bierhuys is een Bed & Breakfast in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Logement 't Oude Bierhuys verblijft. Op de website van Logement 't Oude Bierhuys vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logement 't Oude Bierhuys biedt vier ruime tweepersoonskamers en een vrijstaand monumentaal huisje genaamd 'De Kleine Steur' aan in het centrum van Middelburg. De accommodatie is gelegen aan de Vismarkt, het meest idyllische plein van de stad, en is omringd door historische bezienswaardigheden, restaurants en het station. De tweepersoonskamers zijn voorzien van alle gemakken en bieden uitzicht op de Vismarkt. Daarnaast is er een gezamenlijk dakterras waar gasten kunnen genieten van een drankje. Voor meer ruimte en privacy is er ook de mogelijkheid om te verblijven in 'De Kleine Steur', een vrijstaand huisje met eigen voordeur, keuken, gashaard en terras. Voor meer informatie over de kamers en faciliteiten kan men terecht op de website. Geoffrey en Sanne, de eigenaren, kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen in Logement 't Oude Bierhuys.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Logement 't Oude Bierhuys, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Logement 't Oude Bierhuys? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Logement+'t+Oude+Bierhuys/@51.4970681,3.6140285,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c490d97046c52d:0xfe03c2804c27cc4d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4970681!4d3.6140285!16s%2Fg%2F11fx_42f6t?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Logement 't Oude Bierhuys

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl