Mercure Hotel Amersfoort Centre

Overnachting boeken bij Mercure Hotel Amersfoort Centre? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Mercure Hotel Amersfoort Centre en boek direct.

Mercure Hotel Amersfoort Centre in Amersfoort

Mercure Hotel Amersfoort Centre is een Hotel in Amersfoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort terwijl je bij Mercure Hotel Amersfoort Centre verblijft. Op de website van Mercure Hotel Amersfoort Centre vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Mercure Hotel Amersfoort Centre is een 4-sterrenhotel gelegen op 500 meter van het treinstation van Amersfoort. Het hotel biedt comfortabele kamers met luxe badkamers en een prachtig uitzicht op de stad. In het hotel bevindt zich ook een bar en restaurant waar gasten kunnen genieten van internationale gerechten. Het historische centrum van Amersfoort ligt op loopafstand van het hotel en biedt diverse bezienswaardigheden, zoals musea en de Koppelpoort. Het hotel biedt gratis wifi en heeft een babysitservice op aanvraag. Hoewel sommige gasten positieve beoordelingen achterlaten over de locatie en de kamers, zijn er ook enkele negatieve beoordelingen over de slechte service en problemen met de kamers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Mercure Hotel Amersfoort Centre, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Mercure Hotel Amersfoort Centre? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Mercure+Hotel+Amersfoort+Centre/@52.1586286,5.378896,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c646a42632a211:0xdb85acda2334944f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1586286!4d5.378896!16s%2Fg%2F1hhgrggrx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amersfoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amersfoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amersfoort
  2. Mercure Hotel Amersfoort Centre

Meer in Amersfoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl