Met Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Met Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Met Hotel Amsterdam en boek direct.

Met Hotel Amsterdam in Amsterdam

Met Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Met Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Met Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Met Amsterdam hotel, gelegen in Amsterdam West, biedt luxe accommodatie zonder poespas. Het hotel heeft 56 stijlvol ingerichte kamers met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een eigen badkamer met regendouche, en gratis high-speed Wi-Fi. Gasten kunnen genieten van het restaurant en de bar, waar lokale smaken worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook werkruimtes beschikbaar, inclusief een ruime lounge en een vergaderruimte. Het hotel biedt ook diverse services, zoals een 24-uurs receptie, een self check-in desk, en privéparkeergelegenheid. Met Hotel Amsterdam is bekroond als het beste 3-sterrenhotel in Amsterdam volgens Booking.com. Gasten die rechtstreeks boeken krijgen een extra 10% korting.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Met Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Met Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Met+Hotel+Amsterdam/@52.362638,4.8352803,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e37c8b27a2f1:0x6868bbfb9037ba1c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.362638!4d4.8352803!16s%2Fg%2F11jkwspqt3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Met Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl