NH Arnhem Rijnhotel

Overnachting boeken bij NH Arnhem Rijnhotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van NH Arnhem Rijnhotel en boek direct.

NH Arnhem Rijnhotel in Arnhem

NH Arnhem Rijnhotel is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij NH Arnhem Rijnhotel verblijft. Op de website van NH Arnhem Rijnhotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het NH Arnhem Rijnhotel is een hotel gelegen aan de oevers van de rivier de Rijn, op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Arnhem en het centrale treinstation. Het hotel heeft 68 kamers, variërend van standaard kamers tot junior suites, en biedt comfortabele accommodatie met uitzicht op de rivier. Het hotel beschikt over een restaurant en terras met panoramisch uitzicht, conferentiezalen met gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid, en een oplaadstation voor elektrische voertuigen. Daarnaast kunnen er diverse evenementen worden georganiseerd, zoals zakelijke bijeenkomsten en bruiloften. Het restaurant serveert een buffetontbijt en internationale gerechten voor lunch en diner.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van NH Arnhem Rijnhotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij NH Arnhem Rijnhotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/NH+Arnhem+Rijnhotel/@51.983662,5.884622,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5b91af4a231:0x31ccf310ce4f7f19!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.983662!4d5.884622!16s%2Fg%2F1thzn3wh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. NH Arnhem Rijnhotel

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl