Postillion Hotel Arnhem

Overnachting boeken bij Postillion Hotel Arnhem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Postillion Hotel Arnhem en boek direct.

Postillion Hotel Arnhem in Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Postillion Hotel Arnhem verblijft. Op de website van Postillion Hotel Arnhem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De website van Postillion Hotels Nederland maakt gebruik van cookies voor verbetering van de website en analytische doeleinden. Door op "Ja, ik ga akkoord" te klikken, stem je in met het plaatsen van deze cookies. Postillion Hotel Arnhem is een populaire locatie vanwege de centrale ligging en de behulpzame medewerkers die weten hoe ze een succesvolle meeting of evenement kunnen organiseren. De kamers zijn netjes en simpel, en na een dag werken kun je de prachtige omgeving verkennen. Er zijn 12 multifunctionele zalen beschikbaar voor vergaderingen en trainingen. Na afloop kun je terecht in het restaurant. Postillion Hotel Arnhem biedt ook de mogelijkheid om conferenties, beurzen en exposities te organiseren, evenals kleinschalige evenementen. Er zijn verschillende concepten beschikbaar, zoals 'Brain Breaks' en 'Brainfood'. Klanten zijn tevreden over de faciliteiten en de gastvrijheid van het personeel. Er zijn verschillende zalen en het team bestaat uit onder andere een General Manager, Front Office Supervisor en Hotel Guide. Contactgegevens van Postillion Hotel Arnhem zijn beschikbaar op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Postillion Hotel Arnhem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Postillion Hotel Arnhem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Postillion+Hotel+Arnhem/@52.0155795,5.9307846,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a4e5e0076433:0x61b910f80549de05!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0155795!4d5.9307846!16s%2Fg%2F1w8w97nb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Postillion Hotel Arnhem

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl