B&B Familie Kortlever

Overnachting boeken bij B&B Familie Kortlever? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Familie Kortlever en boek direct.

B&B Familie Kortlever in Arnhem

B&B Familie Kortlever is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij B&B Familie Kortlever verblijft. Op de website van B&B Familie Kortlever vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij Nieuw Rijzenburg Bed and Breakfast. Hier hebben we verschillende accommodaties beschikbaar, zoals een ruime B&B met een eigen zitkamer en slaapkamer, een appartement met de ingang en badkamer op de begane grond, een vakantiewoning met twee slaapkamers en de mogelijkheid om extra slaapkamers en een badkamer toe te voegen, en een rolstoelvriendelijke studio op de begane grond. Onze accommodaties zijn gezellig en compleet ingericht en we streven ernaar dat onze gasten zich thuis en welkom voelen. We bieden ook service en activiteiten aan, en u kunt een folder downloaden voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Familie Kortlever, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Familie Kortlever? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Familie+Kortlever/@52.025845,5.8712479,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a55e4d73bcbf:0x574f8b07bd5bebd5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.025845!4d5.8712479!16s%2Fg%2F1td0fr1_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. B&B Familie Kortlever

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl