B&B Monumentaal Logeren

Overnachting boeken bij B&B Monumentaal Logeren? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Monumentaal Logeren en boek direct.

B&B Monumentaal Logeren is een Bed & Breakfast in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij B&B Monumentaal Logeren verblijft. Op de website van B&B Monumentaal Logeren vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een bed and breakfast in het hart van de oude binnenstad. De accommodatie is gevestigd in een gerestaureerd Rijksmonument en alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. De B&B is alleen toegankelijk via een oude traptoren en is daarom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De inrichting is authentiek en er is een eigen badkamer en zitkamer aanwezig. Het ontbijt wordt geserveerd in de Rode Kamer met uitzicht op de stadstuin en er is gratis parkeergelegenheid op loopafstand. Daarnaast is er een afgesloten fietsenstalling beschikbaar. De accommodatie is gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland en is een ideale plek voor fietsers, wandelaars en strandliefhebbers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Monumentaal Logeren, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Monumentaal Logeren? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Monumentaal+Logeren/@51.6495491,3.922292,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45f1d560a0c1b:0x3393524ebcaefe77!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6495491!4d3.922292!16s%2Fg%2F11fkqy2yj1?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Monumentaal Logeren

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl