Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Overnachting boeken bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center en boek direct.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center in Amsterdam

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center verblijft. Op de website van Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel is direct verbonden met de luchthaven Schiphol via een overdekte gang en biedt een soepele overgang tussen reizen, zaken doen en ontspannen. Het 4-sterrenhotel ligt op slechts 2 minuten lopen van de terminals van de luchthaven en op 15 minuten van het stadscentrum van Amsterdam. Het hotel is goed gelegen boven het internationale treinstation, waardoor u verbinding kunt maken met grote Europese steden. Het hotel heeft drie restaurants waar voor iedereen iets te vinden is, van vegetarische gerechten tot grillgerechten. Daarnaast is er een conferentie- en congrescentrum beschikbaar voor vergaderingen en evenementen. Het hotel biedt ook verschillende aanbiedingen en heeft onlangs de kamers en suites gerenoveerd. Gasten kunnen genieten van luxe suites met toegang tot de exclusieve Sheraton Club Lounge. In het hotel zijn ook verschillende restaurants en bars te vinden, waaronder Commune Restaurant, Stripes Restaurant en The Gate Bar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Sheraton+Amsterdam+Airport+Hotel+and+Conference+Center/@52.3089468,4.7599765,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e129da270187:0xb46027b8ec65f703!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3089468!4d4.7599765!16s%2Fg%2F1tjdfcw5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl