MR. MONKEY - Hangout & Hotel

Overnachting boeken bij MR. MONKEY - Hangout & Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van MR. MONKEY - Hangout & Hotel en boek direct.

MR. MONKEY - Hangout & Hotel in Amsterdam

MR. MONKEY - Hangout & Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij MR. MONKEY - Hangout & Hotel verblijft. Op de website van MR. MONKEY - Hangout & Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Mr. Monkey Amsterdam is een hotel gelegen in het centrum van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op een ideale locatie, dicht bij verschillende bezienswaardigheden zoals de Bloemenmarkt, het Rembrandtplein en de De Nationale Opera. De kamers zijn voorzien van een kledingkast, een flatscreen-tv, een eigen badkamer en gratis WiFi. Sommige kamers hebben ook een patio. In de omgeving van het hotel zijn er tal van activiteiten te doen, zoals fietsen. Het Anne Frank Huis en het Leidseplein liggen op korte afstand. Het hotel bevindt zich op 16 km van de luchthaven Schiphol. Er zijn enkele regels waar gasten zich aan moeten houden, zoals het tonen van een geldig identiteitsbewijs bij het inchecken. Daarnaast kan er geluidsoverlast ervaren worden vanwege de drukke wijk waarin het hotel zich bevindt. Het hotel biedt geen veganistische opties voor het ontbijt en het is niet toegestaan om te roken in de kamers. Verder is het hotel gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden in Amsterdam en is het mogelijk om eerder in te checken of bagage achter te laten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van MR. MONKEY - Hangout & Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij MR. MONKEY - Hangout & Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/MR.+MONKEY+-+Hangout+%26+Hotel/@52.3675023,4.8889219,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6098725b9e783:0x95c8dc5d09fb4ff1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3675023!4d4.8889219!16s%2Fg%2F11h1yb641s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. MR. MONKEY - Hangout & Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl