Supernova Hotel

Overnachting boeken bij Supernova Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Supernova Hotel en boek direct.

Supernova Hotel is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Supernova Hotel verblijft. Op de website van Supernova Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Supernova Hotel is een non-hotel in Rotterdam waar de cultuur van de stad tot in de details zichtbaar is. Elke kamer heeft zijn eigen karakteristieken, zoals een balkon, directe toegang tot de tuin of een platenspeler. Het hotel heeft verschillende kamertypes, waaronder Triple, Super Standard, Double Trouble, Double Trouble +, Super Deluxe, Urban Oasis en Fab Four. Daarnaast is er ook een vergaderruimte beschikbaar, kunnen er snacks en souvenirs gekocht worden in de Superette en kunnen gasten genieten van bar bites en cocktails in de bar. In het hotel is ook NOTK wijnbar & restaurant te vinden, waar gasten kunnen genieten van Europese wijnen en spijscombinaties. Daarnaast zijn er nog verschillende eetgelegenheden in de buurt van het hotel, zoals Lilith Coffee, Sajoer en Bertmans.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Supernova Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Supernova Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Supernova+Hotel/@51.9164928,4.4631284,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c435bcfea6a533:0x3f7386fe396a33d7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9164928!4d4.4631284!16s%2Fg%2F11h0ms9qxd?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Supernova Hotel

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl