The Social Hub Amsterdam West

Overnachting boeken bij The Social Hub Amsterdam West? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Social Hub Amsterdam West en boek direct.

The Social Hub Amsterdam West in Amsterdam

The Social Hub Amsterdam West is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij The Social Hub Amsterdam West verblijft. Op de website van The Social Hub Amsterdam West vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

The Social Hub Amsterdam West is een diverse gemeenschap waar mensen komen om te leren, te verblijven, te werken en te spelen in Amsterdam West - voorheen bekend als The Student Hotel. Het is een buurtcentrum waar gelijkgestemde mensen samenkomen en biedt moderne hotelkamers, coworking- en evenementenruimtes, restaurants en bars, een sportschool, lounges en alles wat mensen samenbrengt. Hoewel het nog steeds een hotel is voor studenten, staat The Social Hub open voor mensen uit alle lagen van het leven. Studenten kunnen genieten van studentendeals, stijlvolle kamers en centrale locaties, samen met de voordelen van het leven met en leren van ambitieuze mensen in een ontspannen, informele omgeving. De bredere gemeenschap is ook welkom, of het nu gaat om studenten, lokale bewoners, reizigers of freelancers. Als je trouw bent aan jezelf, zul je je hier thuis voelen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Social Hub Amsterdam West, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Social Hub Amsterdam West? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Social+Hub+Amsterdam+West/@52.3720709,4.8362097,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e2412925b1d9:0xbddff1f74ef47dc0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3720709!4d4.8362097!16s%2Fg%2F12ml2vn9s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. The Social Hub Amsterdam West

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl