Strandplevier Suites Texel

Overnachting boeken bij Strandplevier Suites Texel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandplevier Suites Texel en boek direct.

Strandplevier Suites Texel in De Koog

Strandplevier Suites Texel is een Hotel in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij Strandplevier Suites Texel verblijft. Op de website van Strandplevier Suites Texel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Strandplevier Suites op Texel biedt ruime suites voor een heerlijke vakantie. Het hotel is centraal gelegen in De Koog, dicht bij het strand, de zee, het bos en de duinen. De suites zijn voorzien van boxspringbedden, een pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak, een aparte badkamer en gratis gebruik van wellnessfaciliteiten zoals een sauna en zonnebank. De suites hebben ook een eigen wifi-verbinding en een terras, balkon of Frans balkon. Het gehele complex is rookvrij. Gasten geven het hotel een gemiddelde beoordeling van 9,3. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website van Strandplevier Suites.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandplevier Suites Texel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandplevier Suites Texel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Strandplevier+Suites+Texel/@53.096502,4.7635907,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3a96d72bbd7d:0xf9817a1d24b33e95!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.096502!4d4.7635907!16s%2Fg%2F11fp3vdq_n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. Strandplevier Suites Texel

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl