YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Overnachting boeken bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van YOTELAIR Amsterdam Schiphol en boek direct.

YOTELAIR Amsterdam Schiphol in Amsterdam

YOTELAIR Amsterdam Schiphol is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol verblijft. Op de website van YOTELAIR Amsterdam Schiphol vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

YOTEL is een hotelketen die zich richt op luchthavens en stadscentra. Ze hebben verschillende concepten, waaronder YOTELAIR, dat zich bevindt in de beveiligde internationale transitruimte van de luchthaven. Gasten die hier verblijven moeten een geldige instapkaart hebben en alleen handbagage is toegestaan. YOTELAIR Amsterdam Schiphol Airport biedt verschillende soorten cabines, waaronder standaard, premium queen en familiecabines. Ze bieden ook dagtarieven aan voor reizigers die een lange overstap hebben of onverwacht moeten wachten. YOTEL heeft ook een sectie met veelgestelde vragen waarin algemene vragen en vragen over boekingen en cabines worden beantwoord.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van YOTELAIR Amsterdam Schiphol, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij YOTELAIR Amsterdam Schiphol? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/YOTELAIR+Amsterdam+Schiphol/@52.3105421,4.7629081,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e12875e5f969:0xa69fc30effa076db!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3105421!4d4.7629081!16s%2Fg%2F11bw61l4ld?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. YOTELAIR Amsterdam Schiphol

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl