Joy Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Joy Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Joy Hotel Amsterdam en boek direct.

Joy Hotel Amsterdam in Amsterdam

Joy Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Joy Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Joy Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Joy Hotel Amsterdam is gelegen in Amsterdam Zuidoost en biedt een rustige plek voor gasten die willen genieten van hun tijd in Amsterdam. Het hotel bevindt zich in de buurt van de Bijlmer ArenA Amsterdam, waar de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live te vinden zijn. Het hotel ligt op slechts 200 meter afstand van het metrostation Bullewijk, waarmee je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Het hotel heeft drie sterren en biedt kamers met een eigen badkamer en verschillende faciliteiten, waaronder een theeservice, kluisje en kledingkast. Elke ochtend wordt er een continentaal ontbijt geserveerd en er is gratis Wi-Fi beschikbaar voor gasten. De receptie is 24/7 geopend en het personeel staat altijd klaar om te helpen met vragen over de bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam en om aanbevelingen te doen voor bezienswaardigheden in de stad. Het hotel beschikt ook over een eigen parkeerplaats tegen een vergoeding van €15 per dag.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Joy Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Joy Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Joy+Hotel+Amsterdam/@52.305233,4.950296,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60b9cab453339:0x74e70c01452fd81c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.305233!4d4.950296!16s%2Fg%2F11f03m_rxv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Joy Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl