A-Train Hotel

Overnachting boeken bij A-Train Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van A-Train Hotel en boek direct.

A-Train Hotel in Amsterdam

A-Train Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij A-Train Hotel verblijft. Op de website van A-Train Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het A-Train Hotel in Amsterdam is een uniek 3-sterrenhotel met een treinthema. Het is gelegen tegenover het Centraal Station en ligt dus in het hart van Amsterdam. Alle 34 kamers zijn comfortabel ingericht en hebben moderne badkamers, inclusief haardroger. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met radio, satelliet-tv, kluisje, werktafel, telefoon, gratis WiFi, airconditioning en een weksysteem. Het hotel heeft een lift, een bagageopslag en 24-uurs incheckmogelijkheid. Na het ontbijt kun je ontspannen in de Pullman Lounge met een drankje en een hapje. Ook is er een gratis internetcorner beschikbaar. Het hotel wordt gerund door Jos Heijnsdijk, Erika Jonker en GM Ali Hassan en biedt een comfortabel verblijf tijdens een toeristisch of zakelijk bezoek aan Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van A-Train Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij A-Train Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/A-Train+Hotel/@52.3784524,4.8963485,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c81faab745:0x66f9ac43f1b1abc8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3784524!4d4.8963485!16s%2Fg%2F1tvykzhg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. A-Train Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl