Bed in Boat Amsterdam

Overnachting boeken bij Bed in Boat Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed in Boat Amsterdam en boek direct.

Bed in Boat Amsterdam in Amsterdam

Bed in Boat Amsterdam is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Bed in Boat Amsterdam verblijft. Op de website van Bed in Boat Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom aan boord van ons schip 'De Zwarte Zwaan' op het 'Buiten IJ' in Schellingwoude. Schellingwoude is gelegen in het noorden van Amsterdam en maakt deel uit van het bijzondere natuurgebied genaamd 'Waterland'. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag in de stad. Het waterlandschap is zowel in de zomer als in de winter overweldigend mooi. Je verblijft in een apart gedeelte van ons schip, genaamd 'Bed in Boat'. De kamer heeft een eigen ingang, terras, tweepersoonsbed, koelkast, magnetron, douche, toilet en faciliteiten om je eigen warme drankjes te maken. Omdat Amsterdam Noord volgens ons het leukste deel van Amsterdam is, nodigen we je uit om de vele nieuwe hotspots in dit gebied te ontdekken. Ze zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken. We kijken ernaar uit om je binnenkort aan boord te verwelkomen! Liesbeth, George & Sam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed in Boat Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed in Boat Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+in+Boat+Amsterdam/@52.3796124,4.9703541,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6092bff47d687:0xec1b4237c11a98ea!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3796124!4d4.9703541!16s%2Fg%2F11f3x5b63w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Bed in Boat Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl