Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Overnachting boeken bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark en boek direct.

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark in Amsterdam

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark verblijft. Op de website van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is een goed gelegen accommodatie in Amsterdam. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot zowel de luchthaven Schiphol als het stadscentrum van Amsterdam. Gasten kunnen gebruik maken van de binnenparkeergarage met 300 parkeerplaatsen of de tram nemen naar het stadscentrum. Het hotel heeft een iconisch dakterras met een cocktail lounge en een Skybar op de 18e verdieping, waar gasten kunnen genieten van het uitzicht over de stad. De 446 hotelkamers zijn modern ingericht en bieden uitzicht over de stad. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, sauna en gratis Wi-Fi. Bovendien heeft het hotel een Green Key Gold certificaat voor duurzaamheid. Gasten kunnen punten verdienen voor gratis verblijf in een van de Leonardo hotels door lid te worden van de Leonardo AdvantageCLUB. Het hotel heeft ook een restaurant en bar, evenals vergaderfaciliteiten en een evenementenorganisatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Leonardo+Hotel+Amsterdam+Rembrandtpark/@52.3681227,4.8440078,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609f6789af385:0x9e96dde565406259!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3681227!4d4.8440078!16s%2Fg%2F1vyn31gt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl