Amadi Panorama Hotel

Overnachting boeken bij Amadi Panorama Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amadi Panorama Hotel en boek direct.

Amadi Panorama Hotel in Amsterdam

Amadi Panorama Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Amadi Panorama Hotel verblijft. Op de website van Amadi Panorama Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Amadi Panorama Hotel in Amsterdam is een luxe 4-sterrenhotel op een goed bereikbare locatie. Het hotel bevindt zich op de bovenste verdiepingen van een iconisch gebouw in IJburg en biedt een fantastisch uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Het hotel heeft 67 ruime kamers met luxe badkamers en biedt faciliteiten voor mindervaliden. Gasten kunnen genieten van een smart TV met internet en gratis WiFi in het hele hotel. Daarnaast worden biologische en fairtrade producten aangeboden, zoals thee en wijn, en is er een restaurant aanwezig. Het hotel ligt op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Amsterdam en biedt gasten de mogelijkheid om de bruisende stad te verkennen. Daarnaast is Amsterdam bekend om zijn rijke culinaire ervaring en historische bezienswaardigheden, zoals de grachtengordel en musea. Het personeel staat klaar om alle vragen te beantwoorden en specifieke wensen te vervullen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amadi Panorama Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amadi Panorama Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amadi+Panorama+Hotel/@52.3593306,4.9881612,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60eb9bcc25b4f:0x9a55fe09834cebbb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3593306!4d4.9881612!16s%2Fg%2F11b7k1xsqt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Amadi Panorama Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl