Airportrestaurant De Vlijt

Overnachting boeken bij Airportrestaurant De Vlijt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Airportrestaurant De Vlijt en boek direct.

Airportrestaurant De Vlijt in De Cocksdorp

Airportrestaurant De Vlijt is een Restaurant in De Cocksdorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Cocksdorp terwijl je bij Airportrestaurant De Vlijt verblijft. Op de website van Airportrestaurant De Vlijt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft De Vlijt Texel, een restaurant en studio gelegen op een vliegveld op Texel. De studio's bieden een rustige omgeving met uitzicht op opstijgende en dalende vliegtuigen. Gasten kunnen kiezen tussen verschillende klassen om te overnachten. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht over het vliegveld en serveert brunch, lunch en borrel. Er is ook een zonnige serre en terras. Daarnaast is er een Luchtvaart en Oorlogsmuseum in de buurt. Het menu van het restaurant is gevarieerd en er is voor ieder wat wils. De tekst benadrukt ook dat Texel een geweldige bestemming is, met duinen, stranden, natuurparken en bossen. Het restaurant is gevestigd op een historische plek met een geschiedenis van vliegeniers en parachutisten. De contactgegevens van De Vlijt Texel worden ook vermeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Airportrestaurant De Vlijt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Airportrestaurant De Vlijt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Airportrestaurant+De+Vlijt/@53.1176022,4.826971,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf302863edc585:0xafcb19fb36a6b665!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1176022!4d4.826971!16s%2Fg%2F1td5_zvv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Cocksdorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Cocksdorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Cocksdorp
  2. Airportrestaurant De Vlijt

Meer in De Cocksdorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl