Vrouwenpolder Hof Westdijk

Overnachting boeken bij Vrouwenpolder Hof Westdijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Vrouwenpolder Hof Westdijk en boek direct.

Vrouwenpolder Hof Westdijk is een Accomodatie in Vrouwenpolder. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vrouwenpolder terwijl je bij Vrouwenpolder Hof Westdijk verblijft. Op de website van Vrouwenpolder Hof Westdijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hof Westdijk in Vrouwenpolder is een ideale plek voor een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Deze vakantie-accommodatie biedt rust, ruimte en prachtige natuur op Walcheren. Het bestaat uit 2 studio's en 2 familie-appartementen met uitzicht op bos en duin. 's Avonds kunt u genieten van de ondergaande zon en 's ochtends kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Het strand en natuurgebied Oranjezon bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is het stadscentrum van Middelburg binnen een kwartier rijden te bereiken en de Oosterscheldekering op Neeltje Jans binnen 10 minuten. Beide locaties zijn ook goed per fiets te bereiken. In de omgeving kunt u het gezellige dorp Vrouwenpolder ontdekken, evenals de provinciehoofdstad Middelburg met zijn rijke VOC-historie en Neeltje Jans met het informatieve Deltapark.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Vrouwenpolder Hof Westdijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Vrouwenpolder Hof Westdijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Vrouwenpolder+Hof+Westdijk/@51.5779283,3.5903883,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4954d896008d7:0x2bed8842a1a43e18!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5779283!4d3.5903883!16s%2Fg%2F11h0b6crzd?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vrouwenpolder? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vrouwenpolder pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vrouwenpolder Hof Westdijk

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl