Aqua Viva Suites

Overnachting boeken bij Aqua Viva Suites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aqua Viva Suites en boek direct.

Aqua Viva Suites in Kralendijk

Aqua Viva Suites is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Aqua Viva Suites verblijft. Op de website van Aqua Viva Suites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Aqua Viva Suites is een intiem boetiekhotel in Bonaire dat een aangename en ontspannen tropische sfeer biedt. Het hotel ligt dicht bij de prachtige stranden, restaurants, winkels en het centrum, allemaal op loopafstand. Het hotel is eigendom van Miguel en Daysi, een lokale familie, die samen met hun vriendelijke personeel gepersonaliseerde gastvrijheid en assistentie bieden aan elke gast. Het hotel heeft een tropische oase-achtige sfeer met een zoutwaterzwembad, jacuzzi, comfortabele ligstoelen, hangmat en barbecueplek. Gasten hebben positieve beoordelingen achtergelaten over de schone, ruime en rustige appartementen en de gastvrijheid van Miguel en Daysi. Het hotel is ideaal voor duikers, aangezien er een duikwinkel naast de deur is. Gasten kunnen gemakkelijk vanuit hun appartement naar de duikwinkel lopen om te gaan duiken. Kortom, Aqua Viva Suites biedt een kwalitatief hoogwaardig en aangenaam verblijf in een gezellige en ontspannen sfeer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aqua Viva Suites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aqua Viva Suites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aqua+Viva+Suites/@12.1394863,-68.2751083,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831b1eabd97a13:0xcea26de93e1d5a7c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1394863!4d-68.2751083!16s%2Fg%2F11fjwxq82x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Aqua Viva Suites

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl