B&B Johannes-Hoeve

Overnachting boeken bij B&B Johannes-Hoeve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Johannes-Hoeve en boek direct.

B&B Johannes-Hoeve in Baarlo

B&B Johannes-Hoeve is een Bed & Breakfast in Baarlo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarlo terwijl je bij B&B Johannes-Hoeve verblijft. Op de website van B&B Johannes-Hoeve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Johannes-Hoeve is een accommodatie in Baarlo, Limburg, die comfortabele kamers aanbiedt. De B&B is gelegen op een groot perceel met een tuin waar gasten kunnen ontspannen. Er zijn verschillende kamers en een appartement beschikbaar, allemaal voorzien van moderne voorzieningen en airconditioning. Gasten kunnen genieten van gratis wifi en een uitgebreid ontbijtbuffet, waarbij speciale dieetwensen kunnen worden verzorgd. De omgeving biedt tal van outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen en watersporten. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes. Baarlo is ook een ideale uitvalsbasis voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, dankzij de centrale ligging tussen Venlo, Roermond, Eindhoven en Düsseldorf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Johannes-Hoeve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Johannes-Hoeve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Johannes-Hoeve/@51.3400255,6.1006924,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74f99782b0177:0xfb6fd1bfad116b8c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3400255!4d6.1006924!16s%2Fg%2F11b88q53tx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarlo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarlo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarlo
  2. B&B Johannes-Hoeve

Meer in Baarlo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl