Fletcher Hotel Château De Raay

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel Château De Raay? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel Château De Raay en boek direct.

Fletcher Hotel Château De Raay in Baarlo

Fletcher Hotel Château De Raay is een Hotel in Baarlo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarlo terwijl je bij Fletcher Hotel Château De Raay verblijft. Op de website van Fletcher Hotel Château De Raay vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel Château De Raay is een historisch kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Limburg. Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder een professionele jeu-de-boules-baan en een à la carte restaurant genaamd 'De Tuin van de Barones'. Gasten kunnen ook genieten van de omgeving, zoals wandelen in de bossen van het landgoed, fietsen langs de Maas en een bezoek brengen aan Nationaal Park De Maasduinen en natuurgebied De Peel. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen aan, zoals een last-minute verblijf, een mini-vakantie en een Toverland-arrangement. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel Château De Raay, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel Château De Raay? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel+Ch%C3%A2teau+De+Raay/@51.3253373,6.0829301,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74f6c489c7867:0xe6a833be548cb1c2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3253373!4d6.0829301!16s%2Fg%2F11j8khnm0g?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarlo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarlo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarlo
  2. Fletcher Hotel Château De Raay

Meer in Baarlo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl