Onder de Noot' Bed & Breakfast

Overnachting boeken bij Onder de Noot' Bed & Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Onder de Noot' Bed & Breakfast en boek direct.

Onder de Noot' Bed & Breakfast in Baarlo

Onder de Noot' Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast in Baarlo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarlo terwijl je bij Onder de Noot' Bed & Breakfast verblijft. Op de website van Onder de Noot' Bed & Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Onder de Noot is een accommodatie in Baarlo, Nederland, met een eigen zwembad en gratis WiFi. Gasten hebben de mogelijkheid om gratis te parkeren en te fietsen, en er is ook een kinderzwembad beschikbaar. Baarlo is een stad in het zuidoosten van Nederland, gelegen in de gemeente Peel. Gasten zijn erg tevreden over Onder de Noot en laten positieve opmerkingen achter over de accommodatie en de vriendelijke eigenaren. Het is een mooie, traditionele vrijstaande woning met een uitstekend ontbijt dat in een gezellige rieten mand wordt geserveerd. De accommodatie is ook huisdiervriendelijk en ligt dicht bij het centrum van Baarlo.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Onder de Noot' Bed & Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Onder de Noot' Bed & Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/''Onder+de+Noot'+Bed+%26+Breakfast'/@51.3300787,6.0953237,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74fa6aa3d2101:0xd59679b5c1503978!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3300787!4d6.0953237!16s%2Fg%2F11cn3vzqjy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarlo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarlo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarlo
  2. Onder de Noot' Bed & Breakfast

Meer in Baarlo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl