Bed & BreakFast De Rozenhorst

Overnachting boeken bij Bed & BreakFast De Rozenhorst? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & BreakFast De Rozenhorst en boek direct.

Bed & BreakFast De Rozenhorst in Baarlo

Bed & BreakFast De Rozenhorst is een Bed & Breakfast in Baarlo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarlo terwijl je bij Bed & BreakFast De Rozenhorst verblijft. Op de website van Bed & BreakFast De Rozenhorst vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Rozenhorst is een Bed and Breakfast in Baarlo, Noord Limburg, met verschillende verblijven. De accommodaties zijn sfeervol en gelegen in een mooie omgeving. Er is volop ruimte om lekker te zitten en in alle rust te verblijven. De Rozenhorst is een gewaardeerde accommodatie waar gasten kunnen genieten van luxe en een prettig verblijf. Daarnaast beschikt De Rozenhorst ook over longstay appartementen voor langere verblijven. De omgeving van Baarlo biedt veel mogelijkheden voor ontspanning, zoals wandelen en fietsen. Er zijn ook genoeg restaurants en winkels in de buurt. De contactgegevens van De Rozenhorst zijn te vinden op hun website. Het hele jaar door is de accommodatie geopend, maar reserveren is wel vereist.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & BreakFast De Rozenhorst, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & BreakFast De Rozenhorst? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+BreakFast+De+Rozenhorst/@51.3358574,6.0958838,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74f9f56569017:0x3f6580f8deb15819!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3358574!4d6.0958838!16s%2Fg%2F1tdh32kr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarlo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarlo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarlo
  2. Bed & BreakFast De Rozenhorst

Meer in Baarlo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl