Boutique Hotel Zeeuws-Meisje

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Zeeuws-Meisje? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Zeeuws-Meisje en boek direct.

Boutique Hotel Zeeuws-Meisje in Zierikzee

Boutique Hotel Zeeuws-Meisje is een Hotel in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij Boutique Hotel Zeeuws-Meisje verblijft. Op de website van Boutique Hotel Zeeuws-Meisje vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Hotel Zeeuws Meisje is een charmant hotel gelegen aan de haven in Zierikzee. Het hotel beschikt over 12 comfortabele kamers met een klassiek interieur en antieke en oriëntale accenten. Het restaurant genaamd 'Tafelen bij Zeeuws-Meisje' biedt heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van bezienswaardigheden en is de ideale uitvalsbasis. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel biedt verschillende arrangementen aan. Het hotel ligt aan de haven van Zierikzee, een stad met vele restaurants, terrasjes en winkels. Het hotel heeft positieve beoordelingen van gasten en is een aanrader voor zowel koppels als gezinnen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Zeeuws-Meisje, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Zeeuws-Meisje? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Zeeuws-Meisje/@51.6471827,3.9182917,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f535e49a2817:0x3e6b4eb643f0f80f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6471827!4d3.9182917!16s%2Fg%2F11h7p87w6w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Zierikzee
  2. Boutique Hotel Zeeuws-Meisje

Meer in Zierikzee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl