Bed and Breakfast Het Huisje Breda

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Het Huisje Breda? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Het Huisje Breda en boek direct.

Bed and Breakfast Het Huisje Breda in Breda

Bed and Breakfast Het Huisje Breda is een Bed & Breakfast in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Bed and Breakfast Het Huisje Breda verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Het Huisje Breda vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit sfeervolle huisje in Breda heeft een aparte ingang, een eigen keuken en badkamer. Het is ideaal voor romantici, cultuurzoekers, rustzoekers, shoppers, festivalgangers en zakelijke overnachtingen. Het huisje ligt aan de rand van het centrum van Breda, vlakbij de Ginnekenweg met zijn winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Het heeft een woonkamer met een comfortabele bank en tv, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met toilet en douche, een slaapgedeelte op een vide met een boxspring bed en een veranda met een overdekt terras en een buitenterras. Twee fietsen zijn beschikbaar en het huisje is geschikt voor langere verblijven van 1 week tot 3 maanden. Er zijn ook faciliteiten zoals gratis WiFi, een fietsenstalling en vloerverwarming. Prijzen kunnen worden verkregen via de beschikbaarheidskalender of door contact op te nemen via de verstrekte contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Het Huisje Breda, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Het Huisje Breda? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Het+Huisje+Breda/@51.578188,4.7853359,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a1d31d8fd127:0x7ea45dabeab6c8c6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.578188!4d4.7853359!16s%2Fg%2F11b6t570wc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Bed and Breakfast Het Huisje Breda

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl